Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/document.php:2) in /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/#includes/config.inc.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/document.php:2) in /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/#includes/config.inc.php on line 2

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/#includes/conx.inc.php on line 7
Despre noi

Despre noi

HartaAfacerilor.ro este un site realizat din dorinta de a oferii tuturor utilizatorilor posibilitatea identificarii unei firme sau a unui business prin localizarea pozitiei acesteia/acestuia pe o harta de tipul celor utilizate de GPS.

Dezvoltarea tehnologica ne indreptateste sa credem ca internetul va fi un lucru uzual in anii ce urmeaza iar cautarea unei locatii de tipul trezorerie, service auto, cofetarie, florarie, ATM bancar etc, se va realiza de catre cat mai multi utilizatori ai internetului dupa telefoanele mobile sau alte device-uri mobile.

Pentru a castiga timp si a reduce cat mai mult efortul depus de dumneavoastra HartaAfacerilor.ro va ofera posibilitatea identificarii firmelor/institutiilor cautate in functie de zona de interes selectata, denumirea sau domeniul de activitate al acestora. De asemenea, in sprijinul clientilor nostrii in cadrul site-ului se pot gasi informatii de interes cu privire la firma/institutia gasita, cum ar fi: telefon, servicii oferite, program de lucru, fotografii ale locatiei sau produselor etc.

HartaAfacerilor.ro se adreseaza in egala masura atat utilizatorilor cat si firmelor care doresc sa-si promoveze afacerea pe acest site, fiind oferite acestora o serie de pachete, in functie de nevoile si posibilitatile fiecarei societati.

Ce oferă nou HartaAfacerilor.ro? deschide

Simplitate.
Site-ul este conceput pentru a fi uşor de navigat. În acest sens, am venit în sprijinul utilizatorilor noştri cu un concept şi o grafică nouă. Am redus spaţiul publicitar şi articolele inutile dedicându-ne eforturile în realizarea unei platforme suple şi eficiente.

Rapiditate.
Modul de organizare al site-ului, diferit de cel al altor site-uri de profil, oferă posibilitatea economisirii unui timp preţios. În acest sens, am redus informaţiile redundante, subdomenii inutile sau flash-urile greoaie.

Eficienţă.
Printr-un simplu clic, oferim utilizatorilor noştri posibilitatea obţinerii informaţiilor de interes privind locaţia pe hartă a unei societăţii comerciale sau a unui tip de afacere, fără costuri şi eforturi suplimentare.

Inchide

Cum se utilizează HartaAfacerilor.ro? deschide

Principalele instrumente puse la dispoziţia utilizatorului pentru vizualizarea informaţiilor din baza de date a site-ului sunt cele 3 câmpuri de căutare prezente pe prima pagină.

 Acestea au următoarele caracteristici:

 • DENUMIRE FIRMĂ/ISTITUŢIE – în acest câmp de căutare se pot trece numele societăţilor sau brandurile acestora ori instituţia căutată.
  • Ex. Un restaurant X îl putem căuta atât după denumirea acestuia cât şi după denumirea societăţii care îl deţine.
 • DOMENIU ACTIVITATE – în acest câmp de căutare se pot trece domeniile de activitate căutate sau cuvinte asimilate acestora.
  • Ex. Pentru căutarea unui producător de mezeluri avem opţiunea domeniului de activitate aferent “producători” sau a rezultatului acestei activităţi, în speţă “mezeluri”.
 • LOCAŢIE HARTĂ – este un câmp de căutare care oferă utilizatorului opţiunea limitării căutărilor astfel încât să fie afişate doar acele informaţii aferente zonei de interes selectate. Zonele geografice corespund modului de organizare administrativă a teritoriului naţional, nivelul de detaliu fiind cel al comunelor.  

Cele trei câmpuri de căutare se pot utiliza, în funcţie de gradul de exactitate dorit sau de informaţiile disponibile, atât individual cât şi în combinaţii de câte 2 sau toate 3 concomitent, astfel:

 • Utilizarea câmpului de căutare DENUMIRE FIRMĂ/INSTITUŢIE, fără folosirea opţiunilor DOMENIU ACTIVITATE sau LOCAŢIE HARTĂ, va da utilizatorului posibilitatea să obţină informaţii privind societatea sau instituţia publică căutată şi locaţia sau locaţiile acestora pe întreg teritoriul României.
 • Utilizarea câmpului de căutare DOMENIU ACTIVITATE, fără folosirea opţiunilor DENUMIRE FIRMĂ/INSTITUŢIE sau LOCAŢIE HARTĂ, va da utilizatorului posibilitatea să obţină informaţii cu privire la toate societăţile sau instituţiile din România, pe baza criteriilor de prioritate stabilite la nivelul site-ului.
 • Utilizarea câmpului LOCAŢIE HARTĂ, fără folosirea opţiunilor DENUMIRE FIRMĂ/INSTITUŢIE sau DOMENIU ACTIVITATE, oferă utilizatorului posibilitatea obţinerii unei imagini de ansamblu asupra societăţilor sau instituţiilor înscrise în zona geografică selectată.
 • Utilizarea concomitentă a câmpurilor de căutare DENUMIRE FIRMĂ/INSTITUŢIE (ex. Universitatea X) şi DOMENIU ACTIVITATE (ex. curs postuniversitar), fără utilizarea câmpului LOCAŢIE HARTĂ, oferă utilizatorului posibilitatea de a abţine informaţii despre locaţiile din România pe care societatea/instituţia vizată le are în domeniul de activitate selectat.
 • Utilizarea concomitentă a câmpurilor DENUMIRE FIRMĂ/INSTITUŢIE (ex. Finanţe Publice) şi LOCAŢIE HARTĂ (ex. Sector 2 Bucureşti), sau a câmpurilor de căutare DOMENIU ACTIVITATE (ex. termopane) şi LOCAŢIE HARTĂ (ex. Sector 3 Bucureşti), va oferii utilizatorul posibilitatea de a restrânge căutarea societăţii sau domeniului de interes la zona selectată. În acest caz, în situaţia existenţei unor date aferente parametrilor căutaţi, va fi afişată locaţia exactă pe hartă şi datele de identificare ale societăţii/instituţiei căutate.
 • Utilizarea simultană a celor 3 câmpuri de căutare vă oferă posibilitatea să câştigaţi timp în găsirea unei locaţii prin limitarea căutării doar la parametri ceruţi de dumneavoastră.

Inchide 

Criterii de prioritate deschide

Datele furnizate de către HartaAfacerilor.ro, ca urmare a interogării de către un utilizator a bazei de date, se vor afişa exclusiv pe baza informaţiilor (descrierii) furnizate reprezentanţilor site-ului sau postate individual de membrii site-ului.

 Având în vedere multitudinea societăţilor care sunt partenere ale acestui site, ordinea afişării acestora în listele de interogare solicitate de utilizator se realizează după principiile egalităţii şi al priorităţii.

Astfel, cu excepţia cazurilor în care criteriul de căutare este cel aferent câmpului DENUMIRE FIRMĂ/INSTITUŢIE, toate celelalte opţiuni de căutare vor avea ca rezultat afişarea societăţilor/instituţiilor din zona geografică şi/sau domeniul selectat în ordinea unei priorităţi date de valoarea contractelor de publicitate pe care acestea le derulează prin intermediului site-ului HartaAfacerilor.ro şi ordinea contractării acestora. Toţi membri au drepturi egale în accesarea pachetelor oferite de HartaAfacerilor.ro, indiferent de valoarea sau zona geografica aplicabilă acestora, criteriul de prioritate în cazul mai multor societăţi cu valoare contractuală egală realizându-se după data contractării acestora (primul venit, primul servit).

Pentru detalii privind facilităţile acordate membrilor site-ului sau potenţialilor membri vă rugăm accesaţi opţiunea “Inregistreaza-ti firma gratuit” şi/sau “Pachete oferite membrilor HartaAfacerilor.ro” 

Inchide 

Conţinut site deschide

Datele pe care site-ul HartaAfacerilor.ro le furnizează cuprind informaţii din toate domeniile de activitate şi vizează toate locaţiile de pe teritoriul României. În cadrul site-ului se pot regăsi atât date ale persoanelor juridice (indiferent de forma de organizare) cât şi al unor persoane fizice care desfăşoară activităţi comerciale, identificabile pe baza unui nick-name.  

Pentru sprijinirea afacerilor dumneavoastră, datele furnizate de site cuprind şi instituţiile publice de pe teritoriul ţării (ex. ministere, judecătorii, trezorerii, şcoli etc.), identificarea acestora efectuându-se după aceleaşi criterii de căutare prezentate anterior.

Site-ul HartaAfacerilor.ro se utilizeaza prin respectarea termenilor si conditiilor stabilite de administratorul site-ului.

Datele se bazează pe informaţiile furnizate de către fiecare membru în parte. În acest sens, responsabilitatea exactităţii şi actualizării datelor postate în cadrul site-ului HartaAfacerilor.ro revine fiecărui membru, conform acceptului dat la activarea ca membru.

Având în vedere caracterul dinamic al economiei româneşti, caracterizat prin modificări permanente ale locaţiilor societăţilor/instituţiilor prezente în cadrul site-ului, oferim posibilitatea utilizatorilor ca în cadrul paginilor dedicate fiecărui membru să poate interveni cu comentarii privind eventuale neconcordante ale datelor prezente pe site. Comentariile dumneavoastră vor fi un reper atât pentru alţi utilizatori cât şi pentru administratorii site-ului HartaAfacerilor.ro care vor avea posibilitatea verificării şi modificării unor eventuale inexactităţi descoperite şi semnalate de dumneavoastră.

Din considerente tehnice, este posibil ca anumite locaţii să nu fie disponibile pe harta digitală, aspect pe care dorim să-l îmbunătăţim în cât mai scurt timp posibil. Sperăm că acest impediment nu va fi un obstacol în realizarea unei colaborări fructuoase cu toţi utilizatorii site-ului.  

Inchide 

Subdomenii deschide

În sprijinul utilizatorilor sai, HartaAfacerilor.ro oferă o serie de subdomenii necesare dezvoltării bazei de date (opţiunile “Inregistreaza-ti firma gratuit” şi/sau CONTUL MEU), dezvoltării unor parteneriate (opţiunile CONTACT şi/sau Pachete oferite membrilor HartaAfacerilor.ro),  accesarea unor informaţii de interes precum codurile postale din Romania, prefixele telefonice nationale si internationale, etc (subdomeniul INFORMATII UTILE), accesarea unor informaţii de interes puse la dispoziţie de site-uri partenere (opţiunea PAGINI UTILE).

 

În speranţa că acest site va corespunde cerinţelor dumneavoastră, nutrim speranţa unei colaborări viitoare şi vă invităm să vă alăturaţi membrilor marii familii pe care o reprezintă comunitatea de firme şi instituţii din cadrul acestui site.  

Inchide 

 

Cautare rapida

Domeniu: Locatie: Denumire firma:
Inregistreaza-ti firma gratuit                   Pachete oferite membrilor Alegeti HartaAfacerilor.ro ca pagina de start