Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/document.php:2) in /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/#includes/config.inc.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/document.php:2) in /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/#includes/config.inc.php on line 2

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/hartaa/hartaafacerilor.ro/#includes/conx.inc.php on line 7
Pachete oferite membrilor HartaAfacerilor.ro

Pachete oferite membrilor HartaAfacerilor.ro

HartaAfacerilo.ro îşi doreşte a fi un reper pentru toţi cei care navighează pe internet în căutarea unei societăţi/instituţii publice, a unui domeniu de activitate sau locaţia acestora pe hartă.

Acest deziderat se poate realiza numai prin contribuţia dumneavoastră, a utilizatorilor, accesând unul din pachetele puse la dispoziţie de către site-ul HartaAfacerilor.ro.

Oferta noastră este foarte flexibilă putând fi adaptată fiecărui membru în parte în funcţie de bugetul acestuia şi/sau zona geografică de interes.

Pentru cei care nu doresc achiziţionarea unui pachet de servicii dedicat (contracost), HartaAfacerilor.ro oferă tuturor vizitatorilor posibilitatea accederii GRATUIT ca membrii ai site-ului, alegând PACHETUL STANDARD.

Cum funcţionează? deschide

 

Alegeţi unul din pachetele de servicii oferite membrilor (STANDARD, BRONZ, SILVER, GOLD şi PLATINUM), corespunzător nivelului de detaliu, al cerinţelor sau obiectivelor urmărite de dumneavoastră pentru promovarea activităţii. Odată devenit membru al site-ului, HartaAfacerilor.ro vă oferă posibilitatea afişării unui minim de date cuprinse în pachetul standard, renunţarea la unul din pachete superioare neducând obligatoriu şi la ştergerea acestora din baza de date.

 Vă creaţi anunţurile şi alegeţi cuvintele cheie sau sintagmele care consideraţi că reprezintă şi pun în evidenţă afacerea dumneavoastră. Când utilizatorii caută pe site-ul HartaAfacerilor.ro folosind unul din cuvintele dumneavoastră cheie, anunţul dumneavoastră va apărea în lista cu rezultatele căutări, în ordinea priorităţilor.

Vă oferim posibilitatea optimizării la maxim a cheltuielilor aferente promovării afacerii dumneavoastră. Astfel, pachetele oferite membrilor sunt diferenţiate ca preţ în funcţie de zona geografică în care dumneavoastră activaţi sau pe care doriţi să o acoperiţi (oraş/sector municipiu, judeţ/municipiu, toată ţara), putând astfel cu investiţii minime să figuraţi în fruntea listelor cu firme care activează în zona geografică respectivă .
Oferta de pachete puse la dispoziţie membrilor site-ului creează identitate fiecărei societăţi în parte reflectând deopotrivă dinamismul, ambiţiile şi priorităţile acestora.

Politica privind membri site-ului este foarte flexibilă, toţi membri site-ului indiferent de categoria din care fac parte au posibilitatea schimbării periodic a statutul în cadrul site-ului.

Ai mai multe locaţii, nici o problemă. HartaAfacerilor.ro oferă posibilitatea includerii fiecărui sediu/sucursală separat, astfel încât localizarea acestora să fie cât mai elocventă şi exactă. Pentru o administrare uşoară a acestora puteţi beneficia de un cod unic de acces pentru toate aceste locaţii. De asemenea, în funcţie de strategia dumneavoastră de marketing, oferim posibilitatea achiziţionării unor pachete de promovarea individuale, pentru fiecare locaţie în parte.

În speranţa că pachetele oferite membrilor site-ului HartaAfacerilor.ro

corespund dorinţelor şi aşteptărilor dumneavoastră

 VĂ URĂM UN CĂLDUROS "BINE AŢI VENIT"

Inchide 

Pachete oferite membrilor HartaAfacerilor.ro  deschide

 
CONTINUT PACHET
NUMAR FOTO
LINK
ALTE OPTIUNI
                                                               COST PACHET    

Denumire societate şi/sau brand
Descriere activitate – maxim 200 caractere
Adresă, date de contact  

1 FOTO
NU
NU

                        GRATUIT

Formular de comanda online

Denumire societate şi/sau brand
Descriere activitate – maxim 500 caractere
Adresă, date de contact
Criteriu de prioritate la nivelul localităţii alese sau de sector al Municipiului Bucureşti  

1-3 FOTO
NU
SIGLA

25 / luna / pentru pachet de 3 luni

20 / luna / pentru pachet de 6 luni

15 / luna / pentru pachet de 1 an

Formular de comanda online

Denumire societate şi/sau brand
Descriere activitate – maxim 900 caractere
Adresă, date de contact
Criteriu de prioritate la nivelul unui judeţ sau a Municipiului Bucureşti  
1-5 FOTO
DA
SIGLA

20 / luna / pentru pachet de 3 luni

25 / luna / pentru pachet de 6 luni

20 / luna / pentru pachet de 1 an

Formular de comanda online

Denumire societate şi/sau brand
Advertorial de prezentare max. 2200 caractere
Adresă, date de contact
Prioritate la nivel naţional  
1-11 FOTO
DA
SIGLA

35 / luna / pentru pachet de 3 luni

30 / luna / pentru pachet de 6 luni

25 / luna / pentru pachet de 1 an

Formular de comanda online

Este mai mult decât o ofertă de promovare sau găzduire. Este în fapt o distincţie, un rang acordat acelor membri care cred şi sunt implicaţi activ în susţinerea acestui proiect atât prin accesarea pachetului de servicii GOLD cât şi prin accesarea în decurs de un an a unuia din spaţiile publicitare puse la dispoziţie de site-ul HartaAfacerilor.ro. Membrii Platinum – se vor bucura de atenţie maximă din partea organizatorilor site-ului şi vor avea cel mai mare grad de prioritate în criteriile de căutare aferente domeniilor sale de activitate.  De asemenea, numarul caracterelor disponibile pentru advertoriale este de 6200.

* preturile sunt in lei si contin TVA

Inchide 

 

 

Cautare rapida

Domeniu: Locatie: Denumire firma:
Inregistreaza-ti firma gratuit                   Pachete oferite membrilor Alegeti HartaAfacerilor.ro ca pagina de start